Kam s dětmi o jarních prázdninách? Zoopark i Aquasvět pořádají příměstské tábory
Ilustrační foto z příměstského tábora v zooparku. Zdroj: zoopark
Co se chystá

Chomutov – Nevím, kam s dětmi o jarních prázdninách. Co takhle jim dopřát několik dní dovádění v chomutovském Aquasvětě nebo v Podkrušnohorském zooparku? 

Aquasvět připravil na jarní prázdniny, které budou na Chomutovsku od 5. do 11. března, vodní hrátky. Od pondělí do pátku se zde budou děti učit v několika výukových blocích plavat, ale užijí si i různé dovádění ve vodě a hrátky na všech zdejších atrakcí. Dohlížet na něj budou školené instruktorky. 

V době odpočinku v klubovně budou pro malé sportovce připraveny motivační a relaxační hry. V případě hezkého počasí budou děti i část dne na dětském hřišti. Cena kurzu je 350 korun za den.

Ekotábor připravili na jarní prázdniny v zooparku. Bude věnován ptačí říši. Děti se dozvědí, co dělají ptáci v zimě a na jaře, jak se přikrmují, zkusí si postavit hnízda z přírodních materiálů nebo budou pozorovat okolní krajinu dalekohledy. Cena tábora je 1750 korun.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru