Kadaň - Špičková revivalová kapela Brouci Band zahraje 23. února v kadaňském Orfeu. Koncert začíná ve 20 hodin.

The Beatles Revival – BROUCI BAND – jsou absolutní špička na poli Beatles revivalových skupin. Na kontě má více než 1200 úspěšných koncertů po celé Evropě. „Brouci“ mají skladby nastudované s dokonalou přesností. Zvukovou stránku doplňuje zcela autentická pódiová show, ve které BROUCI BAND používají originální nástroje a dobovou zvukovou aparaturu.

Několik sad přesných kopií kostýmů jen umocňuje naprosto dokonalý zážitek z vystoupení. Skupina dosáhla mnoha úspěchů, jako například účinkování ve známé Royal County Hall v Londýně nebo dosáhla vítězství a ocenění „Nejlepší skupina“ na mezinárodním festivalu revivalových skupin.

Byli vybráni také jako předkapela na koncertech britské legendy URIAH HEEP. V neposlední řadě kapela zahrála i při příležitosti oslav diamantového výročí vlády královny Alžběty II., které se konaly na britské ambasádě v Praze.

V Kadani koncertovali před dvěma lety a před zaplněným sálem sklidili velký úspěch. Nenechte si tento koncert ujít.

V předprodeji stojí lístky 230 korun, na místě potom 280 korun. Další info zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru