Na jirkovském náměstí bude v sobotu zabijačka. Přijďte si nakoupit a vybrat ten nejchutnější prejt
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Co se chystá

Jirkov – Na náměstí Dr. E. Beneše v Jirkově proběhnout v sobotu 10. února farmářské trhy. Tentokrát jim bude vévodit zabijačka. Chystá se i soutěž o nejchutnější prejt.

Na trzích si budete moci koupit řadu pochoutek. Stěžejní bude ale samozřejmě nabídka řeznických výrobků od tří až čtyř řezníků. Těšit se můžete na jitrnice, jelita, prejt, tlačenka, škvarky, sádlo, zabijačkou polévku i guláš.

Součástí trhů bude i soutěž o nejlepší prejt, který přivezou řezníci. Návštěvníci trhů budou hodnotit, který jim chutná nejvíc. Výherce pak dostane samolepku, kterou si může dát na své prodejní auto. Soutěž se uskuteční mezi 9 - 11 hodinou.

Na sobotních trzích si samozřejmě budete moci zakoupit nejen jelita nebo jitrnice, ale i další dobroty jako třeba pečivo, med, koření, sýry, marmelády, rybí výrobky, maďarské speciality a další výrobky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru