Piráti představí dresy, ve kterých odehrají speciální zápas pro chomutovskou nemocnici
Před rokem Piráti hráli v dresech, které připomínaly doktorské pláště. Zdroj: Piráti Chomutov
Co se chystá

Chomutov – Chomutovští Piráti po roce znovu odehrají speciální utkání pro místní nemocnici, do něhož opět nastoupí ve speciálních dresech. Chcete vědět, jak budou vypadat? Přijďte v pátek 12. ledna do Obchodního centra Chomutovka, kde budou dresy představeny.

Pro druhý ročník projektu Piráti Chomutov pro nemocnici byl vybrán duel s Pardubicemi, který se uskuteční v neděli 21. ledna. Letos Piráti podpoří chirurgické oddělení chomutovské nemocnice. Stejně jako před rokem poputuje na pomoc chirurgickému oddělení výtěžek z aukce speciálních dresů.

Veřejnosti budou dresy představeny v pátek 12. ledna v 16.30 hodin v rámci autogramiády hokejistů v obchodním centru Chomutovka, kde Michal Vondrka, Dávid Skokan a Jakub Sklenář poprvé dresy obléknou. A jak budou vypadat? To je zatím tajemství. Už teď však Piráti naznačili, že budou znovu bez reklam s logem projektu a přece úplně jiné než před rokem. Tehdy hokejisté hráli v dresech, které připomínaly doktorské pláště.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru