V Klášterci znají vítěze fotografické soutěže. Všechny snímky amatérských fotografů můžete vidět na výstavě
Fotografické soutěže města se zúčastnilo 16 fotografů a fotografek, kteří zaslali 44 fotografií. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - První lednový týden byly v klášterecké galerii Kryt zahájeny vernisáží hned dvě výstavy najednou - výstava fotografií účastníků soutěže Klášterec nad Ohří nevšední a výstava prací studentů z ateliéru Jitky Kůsové v ZUŠ.

Fotografické soutěže města se zúčastnilo 16 fotografů a fotografek, kteří zaslali 44 fotografií. Odborná porota měla nelehký úkol a to vybrat 13 nejlepších fotografií do kalendáře města. Vybrány byly fotografie těchto autorů: Kamila Burešová, Štefan Drozd ml., Vladimír Dušek, František Fous, Kateřina Havlíčková, Petr Ježek, Martin Motlík, Petr Studnička, Tomáš Pindl, Martin Valový a Václav Varchola.

Hlasování pětičlenné poroty zároveň určilo i pořadí na prvních třech místech soutěže, které je spojeno s finanční odměnou. Jako třetí se s fotografií pohledu na město mezi stromy umístil František Fous. Druhé místo zaujal Václav Varchola. Vítězství patří fotografii kostela od Martina Valového.

Obě výstavy si v galerii Kryt můžete prohlédnout do 29. ledna.

0901vystava

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru