Jedinečná akce "Hurá na Říp" se může pochlubit svým třetím pokračováním, tento rok se na úpatí historicky památného vrcholu sejdou rodiny s dětmi, milovníci zvířat, turistiky a zábavy tuto sobotu, 2. srpna. Akce je opět věnována dětem z Fondu ohrožených dětí Klokánek v Litoměřicích.

huranarip317

Organizátoři věří v úspěch

Cílem projektu je jednak v rámci dobrovolného vstupného přispět dětem z Klokánku, ale také vystoupat na horu Říp s co největším počtem zvířátek. Loňského ročníku se účastnilo devětatřicet němých tváří, již nyní je ale zřejmé, že tento počet bude letos překonán. „Výběrem dobrovolného vstupného a jízdami na velbloudech či koních se v minulém ročníku vybralo téměř pět tisíc korun, peníze byly na místě předány samotným dětem. Pořadatelé, aktivní členové občanského sdružení Oper o.s., věří, že když vyjde počasí, bude letošní akce ještě úspěšnější," uvádí koordinátorka setkání Kamila Munčinská.

Ani letos nebudou na Řípu chybět zvířata, která běžně navštěvují školky a školy v rámci projektu zvířátkalidem.cz. Těšit se můžete na kozy, ovečky, koně, poníky, oslíka a spousty dalších. Celá akce bude samozřejmě obohacena o zajímavý doprovodný program. Jen namátkou, nachystáno je divadlo pro děti, drobné stánky či dětský koutek s dílničkami... Tak co, přidáte se?

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru