Chomutov - Mezi Chomutovem a Jirkovem, v lesní krajině, před několika lety vznikl nový areál pro seniory - Domov Klidného Stáří. Areál DKS bude nově otevřen veřejnosti ke kulturním akcím jako jsou svatby, či firemní oslavy.

V rámci výstavby jsme vytvořili v každém domečku jednu bytovou jednotku, která je v 1. nadzemním podlaží. Už při výstavbě bylo jasné, že takový prostor bude sloužit jako byt pro personál, či hostovský byt pro návštěvy seniorů. Až pak spíše z hecu jsme 3 bytové jednotky kompletně zařídili jako apartmánové a registrovali jsme se na booking.com pod názvem aparthotel DKS (podívat na fotky se můžete zde). O to větší bylo překvapení, když si aparthotel DKS začal budovat klientelu, která se s oblibou vrací.

Dnes již máme v provozu 12 apartmánů, a stále máme velkou obsazenost. Hodnocení od uživatelů booking.com 9,1, je velmi vysoké, a proto se snažíme služby stále zlepšovat. Samozřejmě nikdy nedovedeme konkurovat luxusním hotelům, které mají i gastro-servis, to u takto malého počtu ani nejde. Cítíme, že k nám jezdí klienti, kteří vyhledávají rodinné až vesnické prostředí, či klid v přírodě. Pro klienty máme hlavně výborné zázemí v podobě společenské budovy, ve které nalezneme wellness místnost, kulečník, společný obývák ale hlavně společenský sál. Zde se často pořádají akce nejen pro seniory.

Od nového roku bude možné naše krásné prostory využít k soukromé svatbě. V rámci vybavení jsme schopni zajistit špičkovou výzdobu, živou kapelu, raut i ubytování pro hosty.

0412silvestrcv2

Nejbližší akce na kterou chceme obyvatele Chomutova pozvat je Silvestrovská oslava, která se koná 31. 12. 2017 od 19:00. Vystoupí zde kapela KORNET, která má převážně český repertoár. Vstupné je velmi příznivé, neboť v ceně 490,- Kč je již zahrnuta konzumace alkoholických nápojů (pivo, víno, limo, káva), ale nabízíme možnost vzít si občerstvení a pochutiny z domova.

Jak sami cítíme, velká část obyvatel nás kategoricky řadí mezi domovy s pečovatelskou službou, a tak mají předsudek, že půjdou na akci mezi „stařečky“. Opak je pravdou, jsme spíše soukromá vesnička s nájemními byty, hlavní podmínkou je dobrý zdravotní stav klienta, takže jsou zde naopak lidé, kterým byste jejich věk ani netipovali :-).

Když se koná akce, někteří vydrží i do ranních hodin. Právě koordinace Domova Klidného Stáří a aparthotelu nám vytváří veselejší klima v areálu. Hosté často vyhledávají společnost mezi seniory a naopak.

Přijďte se přesvědčit sami, budu se na Vás těšit Pavel DOLOGH, správce areálu

23899317 10203876571111436 17733648 n

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru