Na dobrou muziku, svařák a povídání, o čem chcete, zve do litvínovské Citadely Michal Horáček
Michal Horáček.
Co se chystá

Litvínov - Prezidentský kandidát Michal Horáček pro vás připravil v tomto předvánočním čase na několika místech České republiky adventní setkání. První z nich se uskuteční v sobotu 2. prosince v litvínovské Citadele. Kromě besedy s ním se můžete těšit i na známé hudební interprety, lokální kapely a umělce.

Přijďte si v klidu posedět a popovídat se spisovatelem, textařem, sociálním antropologem a třeba i budoucím českým prezidentem o adventu a také o všem, co vás trápí či naopak těší.

„Srdečně vás zvu na adventní koncert do Litvínova. Kromě muziky bude čas i na společné povídání o čem chcete, u svařeného vína,“ láká Michal Horáček.

Akci bude moderovat Antonín Moravec, který založil dnes již legendární teplickou talkshow Lepší večer, vystoupí čtrnáctičlenný dechový Sax Band z místní ZUŠ, písně ze slavné dílny Hapka-Horáček zazpívají děti z mostecké ZUŠ F. L. Gassmanna pod vedením Kateřiny Rousové. Nebudou chybět ani dětské Mažoretky ze Sportovky.

Adventní setkání s Michalem Horáčkem začíná v 19 hodin ve společenském sále KD Citadela, Podkrušnohorská 1720, Litvínov. Vstup na akci je zdarma. Více informací najdete zde: www.michalhoracek.cz.

0112horacek

(PR)

Zadavatel: Michal Horáček, Zpracovatel: E-deníky

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru