Kadaň - Den, který bude patřit stavitelství, architektuře a kdy také otevře kadaňská střední škola své dveře veřejnosti a zájemcům o studium, se uskuteční v sobotu 25. listopadu.

Součástí Dne stavitelství na stavební průmyslovce v Kadani bude ocenění nejlepších studentů stavebních oborů Cenou absolventů, kterou založil rektor ČVUT Petr Konvalinka. Pro zájemce o architekturu a stavebnictví jsou připraveny krátké prezentace, některé z nich jsou věnovány památkám Klášterce nad Ohří.

Současně bude na Střední průmyslové škole stavební a Obchodní akademii Kadaň probíhat i Den otevřených dveří, na který jsou zváni případní zájemci o studium, ale i absolventi, bývalí zaměstnanci i široká veřejnost. Škola nabízí čtyři obory vzdělávání, Stavebnictví, Technická zařízení budov, Ekonomika a podnikání (Management ve stavebnictví) a Obchodní akademie.

Zájemci o studium mohou navštívit školu již ve středu 22. listopadu v odpoledních hodinách, kdy bude škola také pro veřejnost otevřena.

Den otevřených dveří bude probíhat na SPŠ a OA Kadaň dne 22. listopadu v době od 15.30 do 18 hodin. Den stavebnictví a architektury, spojený s Dnem otevřených dveří bude probíhat v sobotu 25. listopadu v době od 9 do 13 hodin. Školu najdete na adrese Komenského 562 Kadaň.

Více informací se dozvíte zde na webových stránkách školy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru