Chomutov – Nevíte, kam vyrazit s dětmi v neděli odpoledne? Přijďte do městského divadla v Chomutově na výpravné loutkové představení na motivy francouzské pohádky Charlese Perraulta o chudém mládenci a jeho veselém společníku, kterému nikdo jinak neřekne než Kocour v botách.

Kdo dnes ví, že pohádka o mazaném kocourovi, který přinesl svému pánovi štěstí, je původem z Francie? Zlidověla po celé Evropě a ani u nás asi není nikdo, kdo by neznal příběh o mládenci, který skrze svého zvířecího přítele ke štěstí přišel.

Kocour v botách je také jednou z desítky pohádek, které má v repertoáru Loutkové divadlo z Tábora. Tento soubor nepředvádí klasické loutkové divadlo, jak naznačuje jeho název, ale kombinuje herectví „dřevěných“ a živých herců. Výpravné představení, doplněné řadou veselých písniček, trvá 60 minut. V chomutovském městském divadle se Kocour v botách ukáže v neděli 12. listopadu. Představení začíná v 15.00 hodin.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru