Marta Kubišová se rozloučí s kariérou v Chomutově už za čtrnáct dní
Marta Kubišová. Foto: archiv pořadatelů
Co se chystá

Chomutov - Marta Kubišová se rozhodla na podzim tohoto roku ukončit svou pěveckou kariéru. Podzim je tady, a tak jak Marta prohlásila, tak koná. V těchto dnech je u našich sousedů na Slovensku, kde ji mohou také slyšet zpívat úplně naposledy.

Turné Marta Naposledy startuje v České republice brněnským koncertem 8. října a bude pokračovat i do dalších měst. A právě za čtrnáct dní, 12. října, vystoupí v chomutovském divadle. Většina Martiných koncertů je již vyprodaná, ale právě v Chomutově je ještě šance nějakou vstupenku sehnat.

Velkou tečkou za jejími koncerty budou České Budějovice, kde se narodila, a čeká ji tu úplně poslední koncert v kariéře. Následně se chce Marta věnovat svým zvířátkům, které dle svých slov zanedbává, a také knize, kterou má už několik let v plánu napsat.

Pokud ji chcete ještě vidět zpívat, projeďte si na internetu, v jakých městech je ta šance, a přijďte se rozloučit nejen se skvělou zpěvačkou, ale také vlastenkou.

Vstupenky můžete on-line pořídit třeba zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru