V Kadani bude už osmnácté Svatováclavské vinobraní
Ilustrační foto. Zdroj: facebook/kultura v Kadani
Co se chystá

Kadaň – V Kadani chystají na sobotu 23. září už osmnácté Svatováclavské vinobraní. Konat se bude v zahradách Františkánského kláštera od 10.00 do 17.00 hodin. Vstupné na akci je 50 korun.

U sklípku (u velkého pódia) bude zdarma celý den přichystaná ochutnávka kadaňského vína, burčáku i vinné šťávy, ukázka zpracování hroznů a ochutnávání čerstvých moštů. Každou hodinu navíc prohlídka sklípku zdarma.

V tombole můžete vyhrát klášterní víno, med, slivovici, vstupenky na koncerty i divadla a mnoho dalších cen.

V relaxační zahradě můžete navštívit placenou profesionální degustaci, a to v 11.30, 13.30, 15.30. Cena degustace je 120 korun.

Program pro děti bude probíhat ve spodní části zahrad. Těšit se mohou na projížďku na koní, malování na obličej nebo na různé hry.

Celý den bude pro zájemce připravena také fotobudka, ve které se mohou i s přáteli a s rodinou vyfotit a rovnou si fotografii odnést domů.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru