Chomutov - V pátek 22. září se v chomutovské Kulisárně u městského divadla představí to nejlepší z české elektronické scény. Sdružení Kuprospěchu pořádá již jedenácté vydání putovní akce Konzert, který se zaměřuje na zajímavá místa k pořádání akcí či na zajímavé hudebníky, kteří do Chomutova běžně nejezdí. Kvůli kapacitě a zajištění akce bylo tentokrát zvolena tradiční koncertní místo.

Večer zahraje elektropopová kapela Midi Lidi, která vznikla v roce 2006 a záhy se vypracovala ve veličinu české nezávislé scény proslulou mimo jiné energickými koncerty. Midi Lidi vydali čtyři alba, zatím poslední je loňské Give Masterpiece A Chance! Jsou také tvůrci mnoha filmových soundtracků, za hudbu k filmu Protektor obdrželi Českého lva.

Ventolin je živý elektronický projekt kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Ventolin využívá různé krabičky, efekty a živě s nimi vytváří svou hudbu. Tato performance klade důraz na energii a úspěšně překonává odtažitost, kterou každá elektronická liveshow bojuje. Ventolin vydal v polovině září po pěti letech novou desku s názvem Vitajte.

Dokruhu je novinka na chomutovské scéně, přináší zvuk a mix žánrů, které se v místních podmínkách ještě neobjevily. Členové Dokruhu jsou a byli čini v několika jiných chomutovských kapelách.

Akce začíná ve 20:00 hodin, vstup činí 150 korun.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru