Chomutov – Každý z fanoušků teď horečně počítá. Jak by to mohlo být, jak musí hrát ten s tím, kolik bodů je potřeba... Pro Piráty je to matematika jednoduchá, nutně musí získat devět bodů. Základ udělali před pár okamžiky, hokejisty Boleslavi porazili na domácím ledě 3:1.

piráti134Po pátečním debaklu na Kladně konečně Piráti předvedli, jak se hraje o udržení. V dnešním zápase bojovali, rvali se a výsledek se dostavil. Děkujeme.

Zápas otevřel Svoboda...

Na první gól se čekalo do poloviny zápasu. Po ráně Radka Havla se puk dostal k Jardovi Svobodovi, který neomylně otevřel účet (1:0). Za necelé dvě minuty vybuchla SD Aréna podruhé. David Výborný odchází za sekání na trestnou lavici a Angel Krstev trestá jeho faul po třech vteřinách přesilovky bombou od modré (2:0).

A opět to byly pouhé dvě minuty a opět přesilová hra. Tentokrát ovšem zahřmělo na druhé straně, Martina Růžičku překonává nikým nehlídaný David Vrbata (2:1).

...tečku udělal pirátský kapitán

Začátek třetí dvacetiminutovky začal opatrnou hrou obou celků, ta trvala jedenáct minut. V čase 51:07 odvedl skvělou práci před Valentem Mark Bomersback, gólman jeho pokus vyrazil k dobře postavenému Luboši Bartečkovi, který dorážkou upravil na konečných 3:1.

Co bude dál?

Jak bylo řečeno v začátku, spekulovat není moc o čem. Pro Piráty je scénář jasný, od výhry k výhře. Mezi fanoušky se hodně mluví o tom, jak se k celé věci postaví Kladno, které dnes definitivně ztratilo naději. Uvidíme. Na oba prvoligisty ztrácíme pět bodů, při dnešních dvanácti můžeme mít maximálně dvacet jedna. Olomouc i Boleslav tedy k jistotě postupu potřebuje ze tří zápasů získat bodů pět (oba týmy mají po sedmnácti). Kde je urvat? Nad námi ne (doufejme), na Kladně možná, a že by si při vzájemném zápase body rozdělily? Nemusí to stačit. Základ je ale jasně daný, takže borci, bojujte. Bojujte za sebe, za nás, za Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru