V Račeticích budou v sobotu už sedmé Slavnosti cibule
Ilustrační foto. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Co se chystá

Račetice - Občanské sdružení Přátelé Račetic a okolí zve všechny na 7. ročník Slavnosti cibule. Opět nebude chybět bohatý doprovodný program a různé cibulové dobroty.

Slavnosti cibule se konají v sobotu 16. září. Začínají v deset hodin. Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý program. Ke koupi bude samozřejmě račetická cibule, dále různé cibulové dobroty nebo dokonce cibulové pivo. Těšit se můžete i na jarmark, ukázky zemědělské techniky (traktory, kombajny, manipulátory, vleky a nářadí) nebo traktorovou autoškolu. Na místě bude k vidění třeba i armádní pandur a další vojenská technika. 

Pro děti budou připraveny šlapací traktůrky a minifarma s živými zvířaty. Těšit se můžete i na kuchařská show s paní restauratérkou Věrou Bauerovou a soutěž o nejlepší cibulačku.

K tanci a poslechu zahraje Horalka Amati z Kraslic, Olympic revival, Isua band a večer od 20.00 legendární Alkehol originál. 

Akce se koná za každého počasí, v případě deště si s sebou vezměte gumáky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru