Na náměstí v Chomutově se v září bude lyžovat!
Organizátoři vytvoří zimní podmínky přímo na náměstí, postaví velkou konstrukci, na kterou navezou sníh. Foto z roku 2014
Co se chystá

Chomutov – Chomutované, kterým vadí letní horka a už se těší na zimu, mohou jásat. Už v září totiž v centru Chomutova "nasněží", a to bez ohledu na to, jaké bude zrovna panovat počasí. Na konci září se v Chomutově totiž uskuteční Chomutovský pohár lyží a snowboardu s Maximal Animal. Organizátoři vytvoří zimní podmínky přímo na náměstí. Akce byla v Chomutově už v roce 2014.

Chomutovský pohár lyží a snowboardu proběhne 30. září. Organizátoři v centru města postaví velkou konstrukci a navezou na ni sníh. Hlavní show této události bude exhibiční závod českých olympioniků a reprezentantů na lyžích i snowboardu. Soutěžit se bude o zlatý chomutovský pohár, který předá primátor města. Tento ročník si navíc zajezdí i široká veřejnost, pro kterou bude postavena lehká překážka. Nejmenší děti si budou moci vyzkoušet, jaké to je, se na snowboard vůbec postavit.

Nebude chybět bohatý doprovodný program. Po celou dobu mohou zájemci trávit čas ve stanovém městečku, které nabídne jídlo, pití, kávu, posezení, módu, rychlá auta, skákací hrad, malovaní a další zajímavosti. Těšit se můžete také na autogramiádu olympioniků, taneční vystoupení mistrů světa, speciální hamburgery, pivo, hry a soutěže o věcné ceny pro všechny návštěvníky. Finále Chomutovského poháru se odehraje ve večerních hodinách za umělého osvětlení.  Po skončení akce na náměstí proběhne v Music XS clubu afterparty.

Video z předešlého ročníku zde: http://www.maximalanimal.cz/foto-a-video/foto-a-video-rok-2015/chomutovsky-pohar-lyzi-a-snowboardu-2014/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru