Krušné hory - Další závod do vrchu se pojede již v sobotu 10. června v době od 8 do 17 hodin na trati Žalany-Kostomlaty, poblíž Milešovky. Jedná se o pátý závod letošní sezony závodů podniku Krušnohorský pohár.

„Určitě opět uvidíme velké souboje, a to jak v jednotlivých třídách, tak v absolutním pořadí poháru. Současně se jedná o další závod pořádaný pod záštitou Evropské unie - Evropského fondu pro regionální rozvoj, Euroregionu Krušnohoří, programu SN-CZ,“ uvedl Vladimír Krejčí, organizátor závodů.

Depo závodu bude umístěno cca 100m před startem. V prostoru ředitelství závodu bude od pátku otevřeno občerstvení. Děti se opět mohou těšit na soutěže o ceny a medaile. Technickou a zdravotní službu zajišťují záchranáři Rescue team Liberec , Hasiči PASEC a sanita s lékařem, kteří budou rozmístěni podél trati.

0806pohar2

Organizátoři závodů důrazně upozorňují diváky, že v prostoru závodu (kolem celé trati) se musí pohybovat pouze na vyznačených místech a musí bezvýhradně respektovat aktuální pokyny pořadatelů, jinak hrozí nebezpečí vážného úrazu.

Podrobné informace o chystaném závodu a podniku Krušnohorský pohár naleznete na stránkách http://www.amkosek.cz.

 

Harmonogram závodu:

Pátek 9. června

  • 15:00 otevření depa závodních strojů
  • 15:30 administrativní a technické přejímky do 20:00

Sobota 10. června

  • 06:15 administrativní a technické přejímky do 8:00
  • 08:40 rozprava s jezdci v depu
  • 08:50 uzavření trati
  • 09:00 2 tréninkové jízdy (měřené)
  • 11:30 3 zavodní jízdy
  • 17:45 vyhlášeni výsledků závodu a předání cen

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru