Táborák, buřtíky, soutěže pro děti. Kadaň uspořádá pikniky pro lidi na sídlištích, chce se dozvědět, co je trápí
Ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň – V Kadani chtějí podpořit dobré sousedské vztahy a zjistit, co trápí lidi na sídlištích. V průběhu května a června proto město uspořádá hned tři setkání s občany, každé sídliště bude mít své. Nebude se ale diskutovat v nějakém neosobním sále, ale venku pod širým nebem, s muzikou a dobrými buřtíky k tomu.

První setkání s vedením města se uskuteční na sídlišti C ve středu 17. května. Starosta se s lidmi sejde v 17.00 hodin na novém hřišti u DDM Šuplík. „Přijďte si popovídat se svými sídlištními sousedy a zjistit, co můžete společně změnit či vylepšit,“ zve na společný piknik kadaňská radnice. Pro děti bude zajištěný program v podobě soutěží či opičí dráhy. Společně se budou opékat buřty a k poslechu zahraje kapela Bunch of Folks.

Obdobné setkání se uskuteční 31. května též na sídlišti B. Tady se obyvatelé sejdou na školním hřišti u Sluníčkové školy a 14. června se bude piknikovat na „déčku“ na školním hřišti u páté základní školy. V obou případech budou pro děti opět připraveny zábavné hry, pro všechny táborák s buřty a zazpívá Pepa Štross.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru