Červený Hrádek zahajuje v neděli sezónu. Návštěvníci poprvé uvidí zrekonstruovaný Rytířský sál
Červený Hrádek. Ilustrační foto
Co se chystá

Červený Hrádek – Na Červeném Hrádku u Jirkova začíná v neděli 30. dubna nová návštěvnická sezóna. Připravený je program na celé odpoledne, sezonu zahájí slavnostní salvou chomutovští ostrostřelci.

Už od desáté hodiny dopoledne bude možné si prohlédnout znovuotevřený Rytířský sál, který se po staletích dočkal kompletní restaurátorské obnovy.

Od jedné hodiny pak budou na nádvoří zámku prodejní stánky, budete moci obdivovat zručnost řemeslníků nebo si poslechnout příjemnou muziku. Nejprve to bude Big Band Zdeňka Tölga, později odpoledne pak oblíbení folkoví Nezmaři. Děti se mohou těšit na pohádku s Ferdou Mravencem a Broukem Pytlíkem a pro celou rodinu jsou nachystaná tři vystoupení tanečnic Bolly Ladies. Součástí programu je i vernisáž výstavy „Trocha pohody“ malíře Eduara Bárty.

Vrcholem pak bude večerní koncert houslového virtuosa Jaroslava Svěceného s klavíristou Václavem Máchou právě v Rytířském sále.

O rekonstrukci Rytířského sálu jsme psali zde:

{article Skončila rekonstrukce Rytířského sálu na Červeném Hrádku. Veřejnost ho poprvé uvidí na konci dubna}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru