Do Chomutova přijede více než stovka automobilových veteránů, zájemce bude vozit historický double - decker
Návštěvníci se budou moci svézt historickým dvoupatrovým londýnským autobusem. Ilustrační foto
Co se chystá

Chomutov – V Chomutově se v sobotu 29. dubna uskuteční 23. ročník srazu historických vozidel. Návštěvníci si budou moci prohlédnout naleštěné veterány z doby našich pradědů a svézt se třeba i historickým dvoupatrovým londýnským autobusem double – decker.

Akce začíná v 10.00 hodin na parkovišti Severočeských dolů (mezi divadlem a obchodním domem Chomutovka), k vidění bude více než 100 unikátů v podání historických automobilů, motocyklů a dokonce několika traktorů. Jako každý rok budou probíhat i jízdy historickým dvoupatrovým londýnským autobusem.

Nejstarším přihlášeným vozidlem letošního chomutovského srazu je Ford N z roku 1906 (předchůdce nejznámějšího modelu T ). Vůz má po vlastní ose dorazit až z Německa.
Na srazu nebudou chybět ani zástupci značky Škoda od modelů 1000MB, 1202 přes Octavia super, Felicii až po Spartak nebo třeba Škodu 422.

Program 23. srazu historických vozidel v Chomutově

10.00 až 10.30 hodin - příjezd vozidel na parkoviště Severočeských dolů
10.00 až 12.30 hodin - výstava vozidel na parkovišti
12.00 hodin - postupné startování orientačního jízdy
17.00 hodin - návrat vozidel spolu se slavnostním vyhlášením výsledků orientačního závodu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru