Chomutov - MAS Sdružení Západní Krušnohoří, z.s., ve spolupráci se Statutárním městem Chomutov, pořádá ve čtvrtek 11. května na náměstí 1. máje v Chomutově Krušnohorský Regiofest (9 - 17 hodin).

Držitelé regionálních značek a regionální producenti nejen z Ústeckého kraje zde budou nabízet svoje výrobky i zážitky. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat regionální produkty, oceněné značkami Regionální potravina Ústeckého kraje a Potravina kraje Přemysla Oráče. Během dne budou probíhat dílničky, kde si nejen děti budou moci vyzkoušet různá řemesla, např. výrobu keramiky, vitráže apod.

Celý den bude probíhat kulturní program. Vystoupí kapely Makovec, Album a Zfleku, Jazzový orchestr TEQUILA BAND a Dětský soubor ZŠ Březno. Od 9 do 14 hodin je připravený zábavný program pro děti formou soutěží, který zajišťuje spolek "Meruňkovic pohádkové bytosti".

Nad akcí převzal záštitu hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a primátor statutárního města Chomutova JUDr. Marek Hrabáč.

Další informace můžete nalézt zde.

209x110

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru