Kvůli noční strkanici v Chomutově muselo vyjet několik hlídek strážníků a policistů
Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutov - Pernou službu měli o víkendu chomutovští strážníci. V ulici Dřínovská zasahovaly hned dvě hlídky strážníků a dvě hlídky Policie ČR při roztržce několika osob.

Při příjezdu hlídek na místo zde probíhalo několik hádek a drobných šarvátek venku na ulici a uvnitř panelového domu ležela na podlaze chodby starší žena se zdravotní indispozicí. Strážníci v součinnosti s policisty ČR na místo přivolali osádku zdravotní záchranné služby a umravňovali ukřičené účastníky šarvátek.

Jedna z účatnic konfliktu musela být omezena na osobní svobodě a převezena k dalšímu šetření na služebnu Policie ČR. Po příjezdu osádky záchranářů na místo byla starší žena převezena do nemocnice Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru