Zlodějka se slitovala a vrátila muži alespoň doklady. Nekradla však poprvé a hrozí jí teď až tři roky za mřížemi
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Využít opilosti své oběti pro krádež se rozhodla žena, která před několika dny na parkovišti v otvické obchodní zóně ukradla peněženku. Ta muži vypadla z kapsy poté, co upadl na zem. Peněženku s doklady se rozhodla vrátit, 11 tisíc si ale nechala. Nekradla navíc poprvé a tak jí teď hrozí až tři roky vězení.

Žena sebrala peněženku a šla s ní o kousek dál, aby se na svou kořist pořádně podívala. Zjistila, že uvnitř peněženky je 11 tisíc korun a doklady. Peníze si vzala a peněženku s doklady pak vrátila muži, kterému řekla, že ji našla.

Policistům se při vyšetřování krádeže podařilo totožnost neznámé ženy zjistit. Šlo o 37letou Chomutovanku, která již dříve byla trestána za podobné jednání a v současné době je stále ještě v podmínce. Za krádež jí tak nyní v případě odsouzení může soud poslat až na tři roky do vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru