Gambler páchal úvěrové podvody, aby mohl život svoji hráčskou vášeň. Po odhalení uprchl do zahraničí
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Kvůli své zálibě v sázení a hraní her na internetu se 29letý muž z Chomutova dopustil několika úvěrových podvodů. Způsobil škodu téměř 35 tisíc korun a když zjistil, že po něm pátrá policie, raději uprchl do zahraničí.

Muž si měl v průběhu čtyř měsíců u různých společností sjednat prostřednictvím internetu několik půjček, ačkoliv věděl, že mu jeho špatná finanční situace neumožní jejich řádné splacení. Zmíněným společnostem tak měl způsobit celkovou škodu ve výši bezmála 35 tisíc korun.

Policisté při prověřování případu z dostupných informací zjistili, že se dotyčný do tíživé finanční situace dostal kvůli své zálibě v sázení a hraní her na internetu. Poté, co zjistil, že se o něj v této souvislosti zajímá policie, slehla se po něm zem a podle všeho odcestoval do zahraničí. V současné době je tedy po něm vyhlášeno pátrání a je trestně stíhán jako uprchlý. Podle zákona mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru