VIDEO: Jak udělat rekordní návštěvnost? V Chomutově to dokázali při ženském florbalu
School Game v Chomutově. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutov - Jak docílit rekordní návštěvnosti, zpopularizovat jedno sportovní odvětví a ještě k tomu se opravdu dobře pobavit? V Chomutově na to našli recept tamní florbalisté.

V pátek 23. září 2022 se v Chomutově uskutečnil jedinečný florbalový zápas. Florbal Chomutov pořádal v Městské sportovní hale School Game. Utkání první ligy žen mezi Florbal Chomutov a ACEMA Sparta Praha proběhlo před zraky školáků z celého Chomutova i sousedního Jirkova. Na domácí půdě, za mohutného pozvbuzování celé haly, kam dorazilo na osm stovek diváků, chomutovské florbalistky vyhrály 5:4.

"Kulisa je tady úplně neskutečná. Je to určitě největší utkání v 1. lize žen. Snad jsme ukázali cestu i ostatním klubům, že se to dá dělat i takto," řekl našemu on-line deníku na místě zápasu trenér Chomutova Martin Hýsek. A i když Chomutov vyhrál, nebylo to jediným cílem úspěšného dne. "Myslím, že dnes nebudou poražení. Budou jen vítězové. Děti vidí, jaký je florbal krásný sport," dodal trenér.

https://www.youtube.com/watch?v=k6Ons4Kx8GI

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru