Opilý cizinec kradl v obchodě. Na přivolané policisty zaútočil kopanci a snažil se je i pokousat na krku
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Jirkov - Velmi agresivní muž byl v pondělí dopoledne zadržen ostrahou v jednom jirkovském supermarketu po krádeži lahve alkoholu. 37letý cizinec pak fyzicky napadl i přivolanou policejní hlídku. Do policistky kopal, policistu v autě se naopak snažil pokousat na krku.

Podezření ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě sdělili policisté v úterý 37letému cizinci. Muž byl v pondělí dopoledne zadržen pracovníkem bezpečnostní služby v souvislosti s krádeží láhve alkoholického likéru v jirkovském supermarketu. K události byli přivoláni policisté, což se dotyčnému zjevně nelíbilo. Nejprve fyzicky napadl policistku, kterou kopl do zápěstí a o chvíli později také do nohy. Ve služebním vozidle pak ještě zaútočil na policistu, kterého se pokusil kousnout do krku. Muž, který nadýchal přes dvě promile alkoholu, skončil v policejní cele a v rámci tzv. zjednodušeného zkráceného přípravného řízení byl již postaven před soud. Ten včera rozhodl o jeho vyhoštění z České republiky.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru