OBRAZEM: Predátor se nebál deště a zimy a přijel na velké zahájení motorkářské sezony v Kadani
Jednoznačně nejlepší helmy na zahájení motorkářské sezony v Kadani. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Kadaň - Kde můžete potkat mimozemského Predátora, pohádkového maxipsa Fíka a babety, zalehávačky, harleje, krosky i čtyřkolky na jednom místě? Přece na zahájení motorkářské sezony v Kadani. Koná se právě tuto sobotu.

Déšť ani teploty pod desítkou neodradily v sobotu dopoledne stovky motorkářů, aby nepřijeli na zahájení jejich sezony do Kadaně. Jedná se o tradiční akci. I když bylo strojů během dopoledne na hlavním náměstí znatelně méně než vloni a někteří motorkáři dojížděli až s mírným zlepšením počasí, bylo se na co dívat!

Stroje všech kubatur, miniaturní babety nevyjímaje, se dvěma, třemi i čtyřmi koly... Jejich majitelé v Kadani znovu prokázali, že patří k jedné velké motorkářské rodině. Aby se také všichni ze svých cest vždy v pořádku vrátili, dostali na to požehnání v místním kostele.

Kvůli akci je v sobotu od 8.00 do 15.30 hodin uzavřeno pro veškerou automobilovou dopravu Mírové náměstí. Povolený vjezd na Mírové náměstí mají pouze účastníci moto-akce. Po zahajovací společné vyjížďce je naplánované ukončení akce v Blšanech.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru