STALO SE: Rozzuřená žena vrazila veterinářce v ordinaci pěstí. Přišla tam s mrtvou kočkou
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Litvínov - Kvůli incidentu vyjeli strážníci do ordinace veterináře. Do ordinace přišla žena s mrtvou kočkou a s dotazem, zda ji může v ordinaci nechat.

Veterinářka jí vysvětlila, že kočku pošle do kafilérie, ale poplatek činí 300 Kč. "Žena se v tu chvíli uraženě otočila a chtěla odejít. Ovšem bez kočky. Když se ji snažila veterinářka zadržet, žena jí vrazila pěstí a poškrábala ji na rukách. Poté odkráčela, i s kočkou," uvádějí k případu litvínovští strážníci. 

Vše viděli svědci. Nakonec se agresorka na místo přece jen vrátila. Hlídka zraněnou veterinářku poučila, jak postupovat, když bude chtít podat na agresorku trestní oznámení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru