Motorkáři opět zahájí v Kadani novou sezónu. Loni jich přijelo 1 679!
. Loni na sraz přijelo rekordních 1 679 účastníků.
Chomutov

Kadaň – Už posedmé se v sobotu 22. dubna sjedou na Mírové náměstí do Kadaně stovky motorkářů. Ve velkém stylu tady opět zahájí novou sezónu. Jako každým rokem je akce spojená i s žehnáním a svěcením od kadaňského faráře Otce Josefa Čermáka.

Organizátoři zvou do Kadaně všechny mopedisty, motorkáře, tříkolkáře, čtyřkolkáře či řidiče bugin. Loni na sraz přijelo rekordních 1 679 účastníků. Všichni doufají, že letos bude účast stejně hojná, i když počasí tentokrát bohužel zřejmě příliš přát nebude.

Pro všechny účastníky budou zajištěny stánky s občerstvením, ozvučení + repro muzika. Kvůli akci bude v sobotu od 8.00 do 15.30 hodin uzavřeno pro veškerou automobilovou dopravu Mírové náměstí. Povolený vjezd na Mírové náměstí mají pouze účastníci moto-akce.

Program a časový harmonogram moto - akce

08:00 až 10:50 hod.
příjezd všech účastníků / volná prohlídka všech strojů / čas na občerstvení

11:00 hod.
oficiální zahájení moto - akce / přivítání všech účastníků
- za město Kadaň - starosta PaedDr. Jiří Kulhánek
- za pořádající moto-spolek F-M-K - Martin Šulaj

12:00 hod.
vstup do kostela Povýšení sv. Kříže, kde proběhne kadaňským panem farářem Josefem Čermákem žehnání účastníkům moto - akce

13:00 hod.
odjezd na společnou "zahajovací" vyjížďku
směr a trasa vyjížďky ( délka cca 36 km )
KADAŇ - Chbany - Libočany - ŽATEC - s.č.27 - Radičeves - Pšov - BLŠANY
Ukončení v restauraci "V Údolí Zlatého potoka", Náměstí 17, Blšany.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru