STALO SE: Muž kradl na sběrném dvoře, pak se divil, že staré televize nefungují
ilustrační foto
Chomutov

Most - Třikrát během pěti posledních dní v květnu měl vniknout 29letý muž do sběrného dvora na Mostecku. Podle policistů při každé noční výpravě násilně poškodil pletivo a vytvořeným otvorem vstoupil na pozemek.

Přestože byl muž několikrát soudně potrestán za majetkové delikty, rozhodl se, že odcizí tři televizory a elektrické dětské autíčko. Krádeží způsobil tisícikorunovou škodu. Všechny zcizené věci prý vyhodil, hned jak překvapivě zjistil, že jsou nefunkční.

"Obrničtí policisté šetřením a na základě osobní znalosti muže ztotožnili, předvolali k výslechu a ten se ke všem vloupačkám přiznal. Na obvodním oddělení si převzal ve zkráceném přípravném řízení sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež vloupáním. Za neoprávněné přivlastnění bezcenných věcí mu v případě odsouzení hrozí tříletý trest odnětí svobody," uvedl Václav Krieger, tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru