Zlodějka chodila krást do stejného obchodu. Teď za to může jít na několik let do vězení
Ilustrační foto
Chomutov

 

Chomutov - Šestadvacetiletá žena z Chomutova byla před pár dny zadržena policisty poté, co kradla v drogerii v Obchodní zóně Otvice. Do stejné prodejny se vypravila již druhý den po sobě vždy se stejným cílem, a to nabrat si zboží a odejít bez jeho zaplacení.

"Poprvé jí to vyšlo, do dětského kočárku si na prodejně schovala zastřihovač v hodnotě 900 korun a i s ním pak obchod bez placení opustila. Už další den to tedy zkusila znovu na stejném místě. Znovu si do kočárku vložila různé zboží, zejména krémy a chtěla znovu odejít bez placení. Tentokrát si jí včas všimli zaměstnanci prodejny a přivolaná policejní hlídka dotyčnou rovnou zadržela i s lupem. Přiznala se pak i k předchozí krádeži," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté ženě sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. U soudu jí hrozí kvůli jejímu dřívějšímu odsouzení za majetkovou trestnou činnost až tříletý trest.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru