PÁTRÁNÍ: Jedenáctiměsíční holčička i se svou mladistvou matkou jsou stále nezvěstné
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Policisté stále pátrají po jedenáctiměsíční holčičce a její sedmnáctileté matce, která se s dcerkou nevrátila do výchovného ústavu z víkendového pobytu.

"Kriminalisté v rámci pátrání po pobytu zjistili, že žena se po odjezdu vlakem z Jirkova (okr. Chomutov) dne 30. května vyskytovala i s dcerkou na hlavním vlakovém nádraží v Ústí nad Labem a jeho blízkosti. Kromě Ústí nad Labem by se podle informací kriminalistů mladá žena s dcerkou mohly nacházet i na jiných místech Ústeckého kraje, zejména v Krásné Lípě, Rumburku, Děčíně, nebo Varnsdorfu, údajně se různě přemísťují a využívají k tomu dopravu po železnici," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Veškeré informace k popisu a totožnosti uvedených osob naleznete na následujícím odkazu: dcera, matka (pokud není odkaz aktivní, byla již osoba vypátrána).

"V případě, že můžete k výskytu nezletilé dívky nebo její matky podat jakékoliv informace, volejte na linku 158, případně se obraťte na nejbližší oddělení Policie České republiky. Za spolupráci děkujeme," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru