ZF Electronics Klášterec – specialisté na výrobu technologie budoucnosti
foto: ZFElectronics Klášterec – specialisté na výrobu technologie budoucnosti
Chomutov

ZF Electronics Klášterec jako člen divize E-Mobility je předním lídrem v zavádění technologií pro elektromobilitu v automobilovém průmyslu.

Výroba vozidel šetrnějších k životnímu prostředí je budoucnost. Proto rosteme!

V ZF Klášterec nás pracuje už téměř 600. Zaměřujeme se na výrobu výkonových elektronik do elektromobilů.

V těchto dnech jsme pro naše zaměstnance připravili výstavu E-Mobility eXPO 2022, kde si mohli zblízka vyzkoušet nejnovější produkty divize E pro elektrická a elektrifikovaná řešení pohonu. Mohli se tak seznámit s nejmodernější technologií divize E od automatické převodovky 8HP 4. generace až po elektrický pohon eVD2.

edeniky 3455

Přidej se k nám, protože ZF je klíčem k E-mobilitě!

Aktuálně hledáme

Veškeré otevřené pozice naleznete na našich webových stránkách jobs.zf.com nebo napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru