Seniorům z Jirkova bude pomáhat nové auto
Předání nového automobilu. Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Organizátor projektu ´Auto pomáhá seniorům´ Jaromír Pour dnes předal městskému ústavu sociálních služeb vůz Renault Express. Klíčky od nového aut převzala ředitelka Eva Šulcová. Jde už o 4. sociální automobil, který jirkovský ústav podobným způsobem získal pro potřeby seniorů v posledních letech.

Nyní bude mít MěÚSS dvě dodávky – v jedné už rozváží seniory a v této bude starým či nemocným lidem vozit v regionu obědy.

Karoserie nové dodávky, stejně jako těch předchozích, je polepená logy firem a organizací, které zaplacením reklamy auto v podstatě koupily.

Významně přispěl i Jirkov, a to 50 tisíci korunami. „Sponzorům i pořadatelům moc děkujeme. Taková spolupráce nás těší,“ prohlásila na slavnostním předání automobilu v Domově pro seniory U Dubu starostka Darina Kováčová, která se za město účastnila akce spolu s místostarostkou Danou Havlátkovou Jurštakovou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru