STALO SE: Tohle se na veřejnosti nedělá. Muž předvedl nevhodné hrátky před zraky hostů restaurace, byly tam i děti
Ilustrační foto
Chomutov

Litvínov - Nepříjemnou podívanou připravil minulý týden v litvínovském centru 46letý muž návštěvníkům restaurace a procházejícím občanům.

Na základě oznámení vyjížděli policisté ve večerních hodinách k opilému a nevhodně chovajícímu se muži. "Před zraky dětí a právě konzumujících zákazníků se měl sexuálně uspokojovat s kalhotami u kotníků a hlavou opřenou o popelnici. Přivolaná hlídka celý pohoršující akt na frekventovaném místě ukončila, Litvínovana zadržela a na vystřízlivění převezla do policejní cely," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Následující den si za sexuální hrátky na veřejnosti převzal od policistů sdělení podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě odsouzení mu za tuto hrubou neslušnost hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru