FOTO: Chomutovský TOXI tým byl znovu úspěšný. Kriminalisté zadrželi dalšího dealera drog
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Další úspěšný zásah během krátké doby si připsali kriminalisté chomutovského TOXI týmu. Tentokrát se jim díky operativní činnosti podařilo získat poznatky o muži z Jirkova, který se má zabývat distribucí pervitinu a marihuany. Poté, co zjistili dostatečné množství informací, pustili se minulý týden do akce.

Při ní zadrželi podezřelého 27letého Jirkovana a ve stejný den provedli několik prohlídek. Výsledkem bylo zajištění více než 113 gramů bílé krystalické látky (zřejmě pervitinu), cca 150 gramů sušiny zelené rostliny a většího množství finanční hotovosti (135 tisíc korun a více než 3.700 euro).

"Muž, který měl přibližně 100 gramů pervitinu u sebe přímo při svém zadržení, byl obviněn ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Podle kriminalistů měl nejméně od roku 2017 zejména v Jirkově, ale i jinde na Chomutovsku, distribuovat pervitin a marihuanu uživatelům těchto drog. Zadokumentovány jsou desítky případů prodeje, kterým si měl přijít na desítky tisíc," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

S ohledem na značný rozsah popsané trestné činnosti hrozí muži v případě prokázání viny u soudu trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

O nedávném úspěchu TOXI týmu jsme psali ZDE.

FOTO

2006drogy2

2006drogy3

2006drogy4

2006drogy5

2006drogy6

2006drogy7

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru