Foto zdroj: Zámek Červený Hrádek
Chomutov

Zámek Červený Hrádek - I letos je pro návštěvníky připravena série koncertů s názvem Zámecké pátky. Opět se lidé můžou těšit na příjemnou atmosféru zámku Červený Hrádek, stánky s občerstvením a nápoji a především dobrou muziku.


Tentokrát akce začíná Zámeckým pátkem s podtitulem Red Revival Session a představí se tyto kapely:

  • THE END OF COLOURS (The Doors revival) - Hudební skupina The End of Colours byla založena v roce 1995 v Plzni. Kromě svého repertoáru, vystupuje od samého začátku také jako „The Doors revival“ s programem, připomínajícím americkou legendu sedmdesátých let.
  • FREEBIRDS - Lounský profesionální hudební kvartet hrající převážně rockové hity z let dávno i nedávno minulých. V repertoáru si jistě najde každý posluchač to své. Ať už jsou to rock´n´rollové pecky z padesátých let, klasický rock 60. a 70. let, rockové balady nebo spousta další dobré muziky

Vstupné na akci je dobrovolné. Vystoupení začíná 24.06.2022 v 18 hodin.

2006zámecképátky1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru