Jak násilně vstoupit do autobusu a zakročit proti chuligánům? Desítky policistů z kaje dostaly příležitost si to zkusit
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - V areálu Dopravního podniku města Ústí nad Labem proběhl v tomto týdnu výcvik Krajské pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje. Zakročovali proti "fotbalovým chuligánům".

Do vozovny dopravního podniku ve Všebořicích se sjely desítky policistů za jediným účelem, vyzkoušet a secvičit si nácvik násilného vstupu do autobusu MHD. "Možnost tohoto typu nácviku se policistům tak často nenabízí, a díky spolupráci s Dopravní podnikem města Ústí nad Labem si to policisté mohli vyzkoušet," uvádí mluvčí policistů Veronika Hyšplerová.

Dopravní podnik poskytl Krajské pořádkové jednotce nejenom potřebné prostory pro výcvik, ale i trolejbusy, kde se mohla "skoro reálná" situace uskutečnit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru