Rukou přes hlavu, pak hlavou do nosu. Hádka mezi hosty restaurace v Chomutově skončila napadením
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Fyzickým napadením skončila koncem května hádka mezi hosty zahradní restaurace v Chomutově.

Dvaačtyřicetiletý muž před dalšími přítomnými po slovním konfliktu udeřil jiného hosta rukou přes hlavu. Pak po něm měl ještě hodit popelník, kterému se však napadený stačil víceméně vyhnout, takže ho téměř nezasáhl. Útočník však měl v napadání o chvilku později pokračovat dál. Tentokrát si vzal na pomoc židli, s kterou měl na protivníka napřahovat. Než přítomní hosté agresora z hospody definitivně vyvedli, stačil ještě napadeného udeřit hlavou do nosu.

"Policisté zjistili, že dotyčný se již v minulosti dopustil trestného činu výtržnictví, za jehož spáchání mu soud uložil podmíněný trest odnětí svobody se zkušební dobou až do května příštího roku. Teď je tedy znovu podezřelý z trestného činu výtržnictví, kvůli jeho opakování mu nyní v případě odsouzení hrozí až tři roky za mřížemi," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru