Štefan Drozd z Klášterce nad Ohří je Nejlepším starostou v Ústeckém kraji!
Štefan Drozd získal ocenění Nejlepší starosta 2018-2022. Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří, Praha - Soutěž Svazu měst a obcí České republiky, která se koná každé čtyři roky pod záštitou prezidenta republiky, zná své vítěze, vyhlášení se uskutečnilo včera na pražském Žofíně. Titul Nejlepší starosta 2018-2022 v Ústeckém kraji putuje do Klášterce nad Ohří.

Cílem soutěže je vybrat starosty a primátory, kteří se v daném volebním období nejvíc zasloužili o rozvoj svého města či obce, zlepšili například jejich infrastrukturu, životní prostředí či informovanost občanů, a svou prací tak přispěli ke zvýšení kvality života obyvatel České republiky. Starostu Klášterce nad Ohří svaz ocenil za využití potenciálu kláštereckých lázní, inovativní řešení během přestavby kulturního domu v moderní kulturní centrum v pasivním standardu či za komunikaci s veřejností.

„Ocenění vnímám jako odměnu za svou práci a velkou motivaci do dalších let,“ říká starosta města Štefan Drozd a dodává: „Děkuji celému týmu naší radnice. Bez lidí, kteří mají své město rádi a pracují v jeho prospěch, bych nemohl naplnit jak vize ohledně rozvoje našeho města, tak ani získat toto ocenění.“

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru