Chomutovan doma napadl svou přítelkyni a na ulici pak i manželský pár, který jí chtěl pomoci
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V policejní cele skončil v minulém týdnu 37letý Chomutovan, který měl fyzicky napadnout svoji přítelkyni. K události došlo v bytě v Kadaňské ulici, důvodem měly být peníze.

Konflikt pak pokračoval na ulici, kam napadená žena z bytu utekla a požádala muže z vedlejšího domu o půjčení telefonu, aby mohla přivolat policii. Její přítel však také vyběhl ven, kde pak fyzicky napadl i tohoto muže a jeho manželku. Přivolaní policisté agresora zadrželi a umístili do cely. Kvůli napadení je muž podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví a v případě prokázání viny mu u soudu hrozí až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru