Policisté se zúčastnili veslařských závodů a znovu upozornili na možnost práce u Policie ČR
Foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Kadaň - Policisté chomutovského územního odboru se zapojili do projektu „Česko vesluje“, jehož cílem je podpora veslařského sportu především u mládeže, ale i u široké veřejnosti.

Protože policisté jsou přesvědčeni, že vést děti a mladé lidi ke sportu je i z hlediska prevence závadového chování velmi důležité, rádi pozvání na tuto akci přijali. Současně tím chtěli znovu upozornit veřejnost na možnost pracovat v řadách Policie ČR. Také díky výkonu policejní služby je mezi policisty řada fyzicky zdatných mužů i žen, kteří se pak nemusí bát účasti na různých soutěžích.

1306veslari2

V rámci tzv. Ligy IZS proběhla právě v první červnový den pod kadaňskými hradbami soutěž čtyřčlenných týmů v jízdě na veslařském trenažeru, které se kromě policistů Obvodního oddělení Kadaň a Klášterec nad Ohří zúčastnili hasiči, záchranáři a zástupci města Kadaň. Každý člen štafety ujel na veslařském trenažeru vzdálenost 500 metrů, celkově tedy každá štafeta najela dva kilometry. Kromě sportovního zážitku si policisté z tohoto klání díky nejlepšímu celkovému času odnesli i prvenství.

Informace k náboru nových policistů jsou k dispozici na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru