Ranní tragédie na Meziboří! V autě ve městě zahynuli dva lidé
Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Meziboří - Tragické následky má sobotní ranní nehoda v krušnohorském městečku Meziboří nad Litvínovem na Mostecku. Střetl se osobní automobil s autobusem na křižovatce pod městským úřadem při výjezdu z města na Litvínov. Zemřeli dva lidé, další dva byli přepraveni do nemocnice.

Dvě jednotky hasičů zasahovaly v sobotu v 5:47 v Meziboří u dopravní nehody osobního vozidla s autobusem. Přivolány byly i ostatní složky integrovaného záchranného systému. "Dvě osoby, cestující v osobním vozidle, při nehodě zemřely a dvě byly zraněny. V autobuse cestoval jen řidič, který neutrpěl žádná zranění. Hasiči k vyproštění osob z havarovaného vozidla použili hydraulické vyprošťovací zařízení," sdělil Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Zraněné osoby si převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Dopravní nehoda je v šetření Policie ČR. Na místě zasahovala jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov a dobrovolná jednotka hasičů Meziboří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru