Policie pátrá po této mladé ženě. Odešla z domova a už ji neviděli
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj, Most - Policisté pátrají po mladé ženě z Mostecka. Pohřešovaná žena odešla dne 1. června 2022 v odpoledních hodinách od své matky v Havrani s tím, že jede do Mostu. Od té doby o sobě nedala vědět.

Pohřešovaná má na pravé ruce v horní části zápěstí tetování s motivem pohádkové postavy znázorňující částečně draka s hlavou králíka. Na levém kotníku má tetování růže. Eliška Šírová byla naposledy viděna v černých riflových kalhotách, černé mikině zn. Vans a měla černé sportovní boty zn. Nike. Na zádech tmavý batoh. "Informace k pohřešované přijmeme na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. Děkujeme," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

Více informací k pohřešované osobě naleznete v odkaze (pokud je odkaz nefunkční, byla žena vypátrána).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru