Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, který po zdravotních potížích zemřel v nemocnici
Neznáte tohoto muže? Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Kriminalisté se obrací na širokou veřejnost a sdělovací prostředky s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti zemřelého muže.

Dne 8. července 2021 byl do děčínské nemocnice přivezen rychlou záchrannou službou muž se zdravotními obtížemi, který byl bez dokladů a uvedl, že se jmenuje Bohdan Sas, věk 59 let. Následně dne 17. července 2021 tento muž v nemocnici zemřel.

Kriminalisté prováděli k osobě šetření, ale v dostupných evidencích se nepodařilo osobu podle jím uvedeného jména, příjmení ani data narození nalézt. Kriminalisté vyžádali spolupráci Interpolu v celé Evropě, avšak totožnost osoby se doposud nepodařila zjistit. Po provedeném šetření se domnívají, že by se mohlo jednat o cizince, s největší pravděpodobností původem z Ukrajiny. Zjistili, že v Děčíně si příležitostně přivydělával jako zedník a přechodně se zdržoval v Děčíně III, nehovořil plynule česky, měl cizí akcent a bylo mu i špatně rozumět. K zemřelému muži byla zajištěna fotografie z doby jeho života před pěti až šesti lety.

Popis osoby: odhadovaný věk 60 - 65 let, výška 188 cm, váha 122 kg, oči hnědé, vlasy tmavě hnědé, prošedivělé, krátké, s výraznými čelními kouty. Fotografie muže viz níže.

"Žádáme tímto každého, kdo by muže na přiložené fotografii poznal, případně měl další indicie vedoucí k ustanovení jeho totožnosti, případně jakékoli další poznatky, aby je předal na PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality Děčín, tel. 974 432 460, 974 432 336 nebo na linku 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru