Na silnicích v kraji zemřeli za jeden týden dva lidé. Policie sdělila podrobnosti k tragédii u Všehrd
Ilustrační foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko, Ústecký kraj - V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 217 dopravním nehodám a haváriím. Dva lidé byli usmrceni na Chomutovsku a Teplicku. Těžce zraněni byli 4 lidé a lehké zranění utrpělo 24 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 10 147 000 korun. Informuje o tom Policie ČR.

"Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to v 84 případech. Ve 27 případech byla příčinou nepřiměřená rychlost, ve 22 případech nedání přednosti v jízdě a ve 4 případech nesprávné předjíždění. Pod vlivem alkoholu byli 3 účastníci dopravních nehod," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Na Chomutovsku se z celkového počtu nehod stalo v týdnu 22 havárií.

Tragická nehoda u Všehrd

Ve čtvrtek 13. ledna před půl čtvrtou odpoledne došlo v blízkosti obce Všehrdy na Chomutovsku k tragické dopravní nehodě (Aktuálně jsme o ní psali zde). Řidič osobního vozidla jedoucí po silnici č. 607 ve směru od Prahy na Chomutov ze zatím nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, najel do křovin a po několika metrech vozidlo skončilo převrácené na boku. "Sedmapadesátiletý řidič bohužel při nehodě zemřel. Okolnosti a příčiny této tragické nehody policisté šetří," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská

Provoz na silnici byl po nehodě omezen a byl veden kyvadlově jedním pruhem. Později byla silnice přibližně na hodinu uzavřena v obou směrech kvůli vyproštění havarovaného vozidla. V půl osmé večer byl provoz obnoven v obou směrech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru