STALO SE: Muž se zabydlel v kolektoru. Při poruše by mu hrozilo uvaření za živa
Šachta k horkovodu, do které se vkradl mladý bezdomovec. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Do podzemní šachty s horkovodním vedením v Mostě se násilím dostal mladý muž, který si tam udělal přechodné bydliště. V mrazivých nocích tam hledal teplé útočiště.

V kolektoru v blízkosti potrubí, které vytápí mostecké domácnosti, nashromáždil staré přikrývky i osobní věci a alkohol. V pátek si pro něj přijeli strážníci a následně také policisté. Škoda, kterou napáchal rozbitím otvoru, totiž přesáhla deset tisíc korun.

Mladému muži (1996) přitom hrozilo v případě technické závady vážné poškození zdraví nebo smrt od horkého média, dodali při úklidu a zahlazování škod pracovníci společnosti, která sítě provozuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru