Kadaň láká na bruslení pod širým nebem. Bude tu možné až do března
Foto zdroj: FB město Kadaň
Chomutov

Kadaň - Chtěli byste se prohánět na bruslích přímo na Mírovém náměstí? Přijďte si zabruslit na veřejné kluziště. Otevřené je pro širokou veřejnost od 10. ledna do 13. března.

Bruslit tam je možné ve všední dny od 14 do 18 hodin, o víkendu pak už od 11 hodin. Kapacita kluziště je 20 až 30 osob. Na speciální povrch bude možné vstupovat pouze v dobře nabroušených bruslích (v běžné obuvi nikoliv, a to ani jako doprovod dětí apod.). Pokud nemáte brusle dostatečně ostré, můžete si je nechat nabrousit na zimním stadionu.

Na náměstí budou každý den také otevřeny stánky s občerstvením, po sportovním výkonu se tak budete moci zahřát nebo odměnit nějakou dobrotou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru