VIDEO: Česko ráno zasáhlo husté sněžení, řadu silnic blokují uvízlá vozidla
Hromadná nehoda čtyř aut u Jimlína. Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj, ČR - Česko zasáhlo ve čtvrtek ráno podle předpovědi meteorologů husté sněžení. Nejnáročnější situace zejména pro řidiče je nyní na jihu Moravy, sněží ale i na severu Čech.

"Řadu komunikací blokují nehody či uvízlá vozidla. Většina havárií a nehod se obešla bez závažných zranění. Pokud nemusíte, nevyjíždějte," upozorňuje policie řidiče před dnešním cestováním po Česku.

Kluzká vozovka a sníh na silnici je také na cestách v Ústeckém kraji. Silničáři vydali upozornění pro dálnici D7. Na Chomutovsku v tuto chvíli policisté na žádnou nehodu neupozorňují. Na sousedním Lounsku zasahují záchranné složky u hromadné nehody čtyř aut u Jimlína, při které se zranili dva lidé. O nehodě informujeme blíže zde.

Meteorologové vydali před hustým sněžením výstrahu. Na řadě míst Česka může rychle napadnout dvacet až pětadvacet centimetrů sněhu. Nejhorší situace má být na Vysočině a jižní Moravě. Tam nyní policisté evidují nejvíce problémů v dopravě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru