Srdcem pro Jirkov: Lidé mohou opět přispívat na pomoc třem hendikepovaným dětem
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Stejně jako loni, bohužel i letos není možné kvůli vládním opatřením uspořádat v Jirkově charitativní trhy. Přesto by chtěli radní pomoci třem hendikepovaným dětem a rozhodli se proto znovu otevřít transparentní účet "Srdcem pro Jirkov".

Jakub potřebuje zaplatit speciální kočár nebo předplatit ergoterapie. Totéž potřebuje i Claudia. A ještě by rádi pomohli Michalce, která potřebuje speciální postel. "Budeme rádi, když na transparentní účet přispějete i v této nelehké době. Můžete přispět i tím, že si v DDM Paraplíčko koupíte nějaký výrobek," stojí ve výzvě na webových stránkách radnice.

Transparentní účet, kam je možné peníze posílat, můžete sledovat zde: https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-2969850227

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru